četvrtak, 20. studenoga 2014.

5 godina Domovina neta!

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com





Prije 5 godina otvorena je stranica, blog, prvobitnog naziva Domovina  blog,  da bi kasnije došlo do preimenovanja u Domovina net na istoj adresi ,domeni-http://domovina333.blogspot.com/.

Prvobitna svrha bloga bila je isključivo blogiranje, iznošenje osobnih stavova i mišljenja autora , odnosno urednika.
No sa vremenom, kako je rastao auditorij čitatelja, urednik se odlučio ići korak dalje, prenositi vijesti iz grada u kojemu živi, Slatine, Virovitičko-podravske županije, ali i cijele Hrvatske i šire.

Urednik sam prati događanja u Slatini i okolici, te donosi velike fotogalerije koje su se s vremenom pokazale vrlo zanimljive čitateljima, ali prenosi i ostale vijesti, servisne informacije i najave događanja sa cijele županije.

Kako je prolazila godina za godinom, čitanost i sam auditorij čitatelja je rastao, širio se, tako da je danas poslije 5 godina upornog i predanog rada, Domovina net prepoznat van lokalnih granica. Vrlo je zanimljiv podatak da je Domovina net izuzteno dobro posječen čitateljima van Hrvatske, tako da je postao globalni medij.

Sve to ne bi bilo moguće bez Vas dragi čitatelji.
Radi toga veliko Vam hvala, jer ste upravo Vi snaga pokretač urednika da i nadalje radi u istom ritmu.

Dragutin Fišli, autor i urednik Domovina neta

Pogled na čitanost i auditorij :