ponedjeljak, 29. srpnja 2013.

Poziv svim poljoprivrednicima na 3. sajam Agroexpo

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com/Dragutin Fišli, Slatina.


Sajam Agroexpo koji će se održati u Virovitici 31. kolovoza, treći je po redu, a objediniti će desetu izložbu poljoprivrednih proizvoda, osmu izložbu meda i treću izložbu ljekovitog bilja i vina. 

U Poljoprivrednoj savjetodavnoj službi Virovitičko podravske županije ističu da je to prilika za sve poljoprivrednike da besplatno sudjeluju na sajmu koji je prodajnog karaktera i promoviraju svoj proizvod, te na taj način stvore uvjete da ga plasiraju što brže i sa što većom dobiti, izbjegavajući posrednike koji najčešće uzimaju veliki dio zarade. 

Tim povodom iz Poljoprivredno savjetodavne službe pozivaju sve zainteresirane poljoprivredne proivođače da se prijave na sajam popunjavanjem prijavnice koja se može pronaći i na internetskoj stranici Virovitičko podravske županije. (vpz.com.hr)