srijeda, 8. svibnja 2013.

U mjesecu travnju ''rekorder'' biciklist sa 2,81 promila

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com/Dragutin Fišli, Slatina.


Prometne nesreće :

Tijekom mjeseca travnja na prometnicama Virovitičko-podravske županije dogodile su se 32 prometne nesreće, od toga 5 prometnih nesreća u kojima su počinitelji bili pod utjecajem alkohola, te je u njima jedna osoba zadobila TTO.

Utvrđeni prekršaji :

Ukupno je utveđeno 139 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, od toga 20 vozača sa koncentracijom iznad 1,5 promila, a ''rekorder'' je sa utvrđenom koncentracijom od 2,81 primila , utvrđenim 12. 4. 2013 god. u mjestu Medinci kod 58-godišnjeg bicikliste. Od ukupno 139 utvrđenih prekršaja , 16 je prekršaja odbijanja alko-testa.


Uhićene i zadržane osobe temeljem odredbi čl. 134. i 137. PZ-a :

Zbog vožnje pod utjecajem alkohola , temeljem čl. 134. PZ-a , uhićeno je 13 vozača, od kojih je 7 privedeno na Prekršajni sud radi daljnjeg procesuiranja prekršaja, a 2 vozača zadržana su temeljem čl. 137. PZ-a , u prostorijama za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnih sredstava, nakon čega su pušteni na slobodu, a protiv njih su podneseni Optužni prijedlozi.


PU virovitičko-podravska