srijeda, 8. svibnja 2013.

Predizborni skup HDSSB-a u Slatini

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com/Dragutin Fišli, Slatina.

HDSSB Virovitičko-podravske županije sinoć je u prepunoj Kino dvorani  u Slatini održao predizborni skup.
Mnoštvu okupljenih članova i simpatizera HDSSB-a obratili su se :  ing. Igor  Češek kandidat za gradonačelnika grada Slatine, Ivan Begović kandidat za župana Virovitičko-podravske županije, te predsjednik HDSSB-a dr. Vladimir Šišljagić.

Igor Češek se u svome govoru osvrnuo na svu dosadašnju problematiku u gradu Slatini, prigradskim naseljima i problemima sela, odnosno zanemarenosti današnjeg poljoprivrednika, te iznio konkretne programe za oporavak slatinskog gospodarstva, koji neće ostati ''samo puka obećanja''.

Kandidat za župana, Ivan Begović je naglasio kako se u politiku vraća radi zaustavljanja propadanja županije, te želi osobno aktivno sudjelovati u rješavanju problema prometne izoliranosti virovitičko-podravskog kraja.

U svome obraćanju , predsjednik stranke Vladimir Šišljagić, nije štedio nikoga osudivši dosadašnju , HDZ-ovu vladavinu, jer je u proteklih 8 godina sudjelovala u najvećim korupcijskim aferama.Isto tako je prozvao i sadašnju SDP-ovu vlast zbog neispunjenih obećanja iz ''Plana 21'', te brojnih lažnih obećanja.


Prepunu Kino dvoranu su u zabavnom dijelu razveselili i raspjevali Stjepan Jeršek-Štef i Šima Jovanovac uz pratnju TS ''Đentlmeni'', a sam kraj ''začinio'' je Shorty svojim pjesmama ''Dođi u Vinkovce'' i ''Dok Dunav protiče''.


Foto :














(foto-R. Turkalj i D. Fišli)