petak, 17. svibnja 2013.

Fred Matić zbog portala Dnevno više neće biti ministar!

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com/Dragutin Fišli, Slatina.


'Znate ono kad policija kaže zbogom oružje'?! E pa ja ću tako reći zbogom branitelji i ne želim više nikad ništa čuti o njima, rekao je Matić.


U petak smo zvali ministra Freda Matića kako bi nam prokomentirao je li objavljeni registar branitelja ispunio svoju svrhu i koliko je njegovo Ministarstvo dosad zaprimilo prijava protiv lažnih branitelja. Matić nam je odgovorio ljubazno, ali ne i baš precizno doduše (rekao je nekoliko tisuća???). Čim je čuo da je pitanje upućeno s portala dnevno.hr izrazio je nezadovoljstvo načinom na koji pišemo o njemu.
Ubrzo smo odustali od teme zbog koje smo ga kontaktirali jer smo iz ministra uspjeli izvući puno bolju informaciju!
Samo za naš portal otvorio je srce i ekskluzivno povjerio kako jedva čeka da prestane biti ministar! 'Razapinje me tko stigne, jedva čekam dan kad ću prestat biti ministar', zavapio je Matić u slušalicu.
Dodao je kako jedan od uzroka tome leži i u našem portalu odnosno načinu na koji ga kritiziramo i 'gazimo'.
Odlučili smo ovaj put iznenaditi aktualnog ministra koji jedva čeka da to prestane biti i ne napisati ni retka kritika na njegov račun, a našim čitateljima ekskluzivno donijeti vijest o  njegovim najskrivenijim željama.
Ako među njima slučajno ima onih koji ministra branitelja ne vole, njih će ovo Fredovo ogoljavanje duše zasigurno oduševiti. Zaboravili smo ga jedino pitati je li nakon naših tekstova ikada razmišljao o ostavci?!
Svoju skrivenu želju da jedva čeka odstupiti s dužnosti, pojasnio je time da je on zapravo osjetljiv čovjek koji se teško nosi s tekstovima s našeg portala. Na naš upit što bi htio raditi kada više ne bude ministar Matić je energično uzvratio: 'Znate ono kad policija kaže zbogom oružje'?!
- E pa ja ću tako reći zbogom brantelji i ne želim više nikad ništa čuti o tome, završio je Matić. ( dnevno.hr )