nedjelja, 26. ožujka 2017.

FOTO- Izložba „Virovitica voli vlakove“ postaje turistička atrakcija

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Kada je Varaždinac Goran Denac u kolovozu 2015. pokrenuo inicijativu, bilo je to nekako „sramežljivo“ i tiho. Na katu željezničkog kolodvora, tada su tek rijetki ili onima kojima su „vlakovi“ u krvi obilazili izložbu „Virovitica voli vlakove“. Danas? E, danas je to neka druga priča.

U subotu su stotine onih koji su željeli vidjeti ovu turističku atrakciju pohodilo željeznički kolodvor. I mladi i stari i oni „koji bi malo vozili“, oni koji su došli samo vidjeti i oni koji uživaju u ovom hobiju. Proljetna subota bila je rezervirana za 4. “Burzu malih vlakova”. Izlagatelji iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, donesli su „svoje kompozicije“ u potrazi za onim što nemaju.

U prostorima preko puta željezničkog kolodvora, stacionirali su se zaljubljenici u male vlakiće. Među njima je bio i Andrija Matešković iz Zadra, koji je COOR-u Virovitica poklonio lift za invalidska kolica. (vpz.hr; Fotografije: Kristijan Toplak)

Foto :














 

























-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩