ponedjeljak, 2. ožujka 2015.

Štand policije na 20. Viroexpu

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


27. veljače u 12.00 sati u Virovitici u Vukovarskoj ulici, otvoren je jubilarni 20. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede „Viroexpo“. 
Ovaj međunarodni sajam je davno prešao granice Europe, tako da je i ove godine, okupio 700 izlagača iz 26 zemalja svijeta, a sajam je otvorila Predsjednica Republike Hrvatske gđa. Kolinda Grabar - Kitarović. 
Na svečanom otvorenju riječi dobrodošlice uputili su gradonačelnik Virovitice gosp. Ivica Kirin i Župan Virovitičko – podravske županije, gosp. Tomislav Tolušić, koji su pozdravili sve nazočne, a posebno Predsjednicu RH, gđu. Kolindu Grabar – Kitarović, kao i predstavnika R. Mađarske, zemlje partnera na sajmu, veleposlanike stranih zemalja, te uzvanike među kojima su bili predstavnik Sabora Republike Hrvatske g. Josip Đakić, Župani, brojni gradonačelnici i načelnici općina.   
Ovogodišnji sajam u Virovitici, započinje danas 27. veljače i trajati će do 1. ožujka, a na sajmu se i ove godine uz brojne domaće i strane izlagače, sada već tradicionalno našao i štand Policijske uprave virovitičko – podravske, koji je posljednjih godina sveprisutan na svim sajmovima u gradovima Županije virovitičko – podravske. 
Svih ovih predhodnih godina,  štand policije posjeti veliki broj posjetitelja, a tako je bilo i na početku otvaranja ovog sajma, gdje je štand među prvima obišao i načelnik PU virovitičko – podravske g. Mirko Kostelac. Zainteresirani posjetitelji na štandu policije, mogu vidjeti i dobiti promidžbeni materijal vezan uz rad Kontakt – policije, Prometne policije i Kriminalističke policije, te druge promidžbene materijale. Isto tako, posjetitelji štanda policije, mogu provjeriti  „kaznene bodove u prometu“, okušati se u simulacijskoj vožnji policijskim motorom, vidjeti razna školska minskoeksplozivna sredstva i druge predmete koje policija koristi u svakodnevnom radu. Isto tako oni hrabriji, mogu se bez opasnosti podvrgnuti preventivnom alkotestiranju, ako su popili koju čašicu više, i to bez straha od sankcija. Poštovani građani, pozivamo vas da na „Viroexpu“ posjetite i štand policije.    (PU virovitičko-podravska)