ponedjeljak, 15. rujna 2014.

Svjetskom prvaku Joletu uručene zahvalnice Grada i TZG Slatine

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Sinoć na Trgu sv. Josipa, održana je proslava u čast svjetskom veteranskom prvaku u hrvanju Josipu Grahovcu.

Niti prohladno vrijeme nije utjecalo na velik odaziv posjetitelja na proslavu i zahvalu na ovome iznimnom uspjehu Slatinčanina, zlatnog Joleta.

Slatina je tako od osamostaljenja Hrvatske dobila drugog 'zlatnog dečka', prvo zlato našemu gradu donio je Goran Perkovac kapetan Hrvatske rukometne reprezentacije sa olimpijade u Atlanti 1996. godine.

Zlatnom Joletu zahvalnicu Grada Slatine uručio je pročelnik Ureda gradonačelnika Radenko Pavić, a u ime Turističke zajednice grada Slatine direktorica Helena Hegediš.

Jole je na binu pozvao svoj tim, ''Jole team'', koji ga je pratio do ovog uspjeha, ali i svoje dosadašnje trenere i kolege iz Hrvačkog kluba Slatina. Tako su se na dodjeli priznanja, uz Joleta , prisustvovali trener svih trenera Borivoje Kocić, Novko Kocić, Mario Petrak, Danijel Kolomaz i predsjednik kluba Slaven Krznarić.

Jole se u svom obraćanju zahvalio svima koji su ga pratili i vjerovali u njega tijekom priprema, zahvalio se sponzorima i prisutnim građanima koji su ga došli pozdraviti.

Josip Grahovac u svojoj bogatoj hrvačkoj karijeri osvojio je mnoga odličja kako u pojedinačnim , tako i ekipnim takmičenjima za svoj klub HK Slatina, no ovo osvojeno zlato je krov njegove karijere.

U neformalnom razgovoru, Jole je napomenuo da bi najradije u ''hrvačku mirovinu'', ali nikada se ne zna...
Nije isključeno da se naš ''zlatni dečko'' ovjenča sa još kojom medaljom, sjaj nije toliko bitan, poslije ovoga zlatnog.

Proslavu je dodatno začinio odličan nastup TS Fantasia pod vodstvom frontmana Roberta Turkalja, direktora Radio Slatine, voditelja, novinara, fotoreportara, uspješnog glazbenika...''puka san nabrajajući''.

U ime Domovina neta iskrene čestitke na ovom zavidnom rezultatu, BRAVO JOLE!

Foto :













df

Više fotografija na : ''Zlatni Jole''