ponedjeljak, 1. rujna 2014.

1. bikerski susreti povodom Dana grada Slatine

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U sklopu proslave Dana grada Slatine motoristi MK Speed Slatina, 30. kolovoza, organizirali su 1. moto susrete na lokaciji Stari hrastovi.

Motoristi su na druženje počeli pristizati već od dopodnevnih sati iz prijateljskih klubove širom Hrvatske, susjednih nam zemalja, a motoristi MK Sokolovi doputovali su čak iz Švicarske.

Članovi MK Speed su se pokazali odličnim domaćinima. Tako su uz srdačan doček i odličan grah,  pripremili niz zanimljivih aktivnosti : natjecanje u vožnji tačkama, potezanju užeta, brzinskom ispijanju piva..., te posjet turističkoj destinaciji Pustara Višnjica i defile ulicama grada , da bi svi učesnici bili srdačno dočekani kod Parka 136. slatinske brigade od strane direktorica Turističke zajednice grada Slatine, Helene Hegediš.

Poslije skupnog fotografiranja na stepenicama pred ulazom u Gradsku upravu, motoristi u se vratili na lokaciju Stari hrastovi, gdje su se nastavili zabavljati uz taktove rock glazbe.

Foto :







































Više fotografija na : Domovina net

df