nedjelja, 1. prosinca 2013.

7. memorijalna utrka Kokoćak-Orahovica

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com/Dragutin Fišli, Slatina.


  • Povodom 22.obljetnice vojno– redarstvene operacije Otkos-Orkan,te u spomen na trojicu poginulih hrvatskih branitelja ,Momira Krmpotića,Milana Puhanića i Branka Jaklića, a u organizaciji UHBL PTSP Virovitičko podravske županije–Orahovica, održana je 7.memorijalna utrka Kokoćak-Orahovica,jučer 30.11. 2013. godine.
    Prije samog starta u Kokoćaku održani su prigodni govori te položeni vijenci i zapaljene svijeće.
  • Završnu riječ imao izaslanik predsjednika Republike Hrvatske brigadni general Siniša Jurković ,zapovjednik GOMBR Vinkovci, koji je ujedno i dao znak za start utrke. Utrka je zaključena polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u središtu Orahovice.
  • Memorijalnu utrku koja nije bila natjecateljskog karaktera istrčalo je više od 70 trkača iz Slavonskog Broda, Batine, Velike Kopanice, Požege, Orahovice, Zagreba, Osijeka, Josipovca, Vardarca, kao i maratonci članovi ''Glasnici istine-hrvatski maratonci'', Darko Dolovski iz Dobrovića, Zlatko Milošević iz Nove Bukovice i Slatinčani Goran Draksler,Ivica Medved, Nenad Pelengić i Pavo Tutenov.

Foto :








































Tekst: Pavo Tutenov
Foto: Željko Sas
Uredio : Dragutin Fišli