nedjelja, 13. listopada 2024.

ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE Lukačani u ludom preokretu do trijumfa na TVIN-u, Režonja i Grizelj u samo dvije minute srušili Standard

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U prvoj utakmici devetog kola Premijer županijske nogometne lige Lukač 05 došao je do pobjede na terenu Sportskog centra TVIN u Virovitici. Domaći No Limit TVIN poveo je 2:0 zgodicima Leonnarda Alavanje u osmoj i Hrvoja Filipovića u 12. minuti. U 27. minuti Mihael Šoštar smanjio je domaću prednost na 2:1. Šest minuta kasnije zbog drugog žutog kartona teren je morao napustiti iskusni domaći igrač Toni Topić.

U drugom dijelu to su iskoristili gostujući nogometaši. Josip Šoštar u 53. minuti poravnao je s bijele točke na 2:2. Pobjedu Lukačanima svojim zgodicima osigurali su Filip Škaro u 68. minuti, Domagoj Mrazović u 78. i David Željko Mihelčić u 81. minuti. Konačnih 5:3 postavio je domaći igrač Oton Fadljević tri minute prije kraja utakmice.

Pet utakmica Premijer županijske nogometne lige igra se danas (nedjelja) u 16 sati. Svi putevi zaljubljenika u nogomet vodit će na stadion Kurija u Kapela Dvor, gdje će igrati vodeće momčadi lige, domaći Dinamo i prošlosezonski prvaci, nogometaši Mladosti iz Čačinaca.

Voćin je domaćin zahuktalom Suhopolju, dok Crnac igra sa Zrinskim iz Nove Bukovice. Sloga iz Zdenaca ugošćuje Dinamo iz Četekovca, a momčad Rezovca ekipu Mikleuša.

Prva utakmice devetog kola 1. županijske nogometne lige odigrana je u Novoj Šarovki, gdje je Podgorje pobijedilo domaći Standard 2:1. Domaća momčad povela je pogotkom Vedrana Gabuda u 12. minuti. Gosti su do pobjede došli zgodicima Nikole Režonje u 45. i Marina Grizelja u 46. minuti.

Šest utakmica 1. županijske nogometne lige igra se danas u 16 sati. Vodeća Borova gostuje kod Svetog Đurađa. Slavonija iz Sladojevaca putuje kod Croatije u Grabrovnicu. U Dolcima igraju DOŠK i Dinamo iz Josipova, dok u Vukosavljevici igraju Mladost i Munja iz Velikog Rastovca. Omladinac je u Koriji domaćin Slogi iz Dugog Sela Lukačkog, dok će Drava u Terezinom Polju ugostiti Orešac. (icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Foto:






Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.