četvrtak, 3. listopada 2024.

Pješakinja napadnuta autom dok je napadač sve snimao

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Gotovo nevjerojatan incident dogodio se u Pitomači, gdje je, sudeći prema policijskom izvješću, muškarac pokušao autom pregaziti pješakinju snimajući cijeli događaj mobitelom.

- Provedenim istraživanjem je utvrđeno da je u mjestu Pitomača, 34-godišnjak upravljajući osobnim vozilom skrenuo prema nogostupu kojom se kretala 39-godišnjakinja, kojom prilikom se navedena rukama uhvatila za rub poklopca motora i lijevi retrovizor, a koji je događaj vozač snimao mobilnim uređajem. Potom se vozilo nastavilo dalje kretati sve do obližnjeg parkirališta, gdje je ubrzo došao 20-godišnjak koji je stao u obranu 39-godišnjakinje, pri čemu je od strane vozača zadobio više udaraca po tijelu – navode iz Policijske uprave virovitičko – podravske.

U Općoj bolnici Virovitica pruža se liječnička pomoć 39-godišnjakinji i 20-godišnjaku, a protiv 34-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. (podravski.hr, PU virovitičko-podravska)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.