petak, 25. listopada 2024.

Održan kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola s područja Virovitičko-podravske županije: Evo o čemu se sve razgovaralo

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

                     Foto: A. Zeko
U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, uz predsjedanje županijske pročelnice za obrazovanje, kulturu i sport Martine Bunić, održan je kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola s područja Virovitičko-podravske županije te Učeničkog doma Virovitica nad kojim Virovitičko-podravska županija ima osnivačka prava.

Na početku kolegija razgovaralo se o planovima ulaganja u školama za 2025. godinu, rebalansu za 2024. godinu te planu proračuna za 2025. godinu. Također, govorilo se o 11 projekata koje je Virovitičko-podravska županija prijavila kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti, a koji uključuju izgradnju, dogradnju i rekonstrukciju osnovnih škola i športskih sportskih dvorana te izgradnju Gimnazije Petra Preradovića Virovitica.

Naposljetku, raspravljalo se i o projektu pomoćnika u nastavu, posebno o broju učenika s teškoćama u razvoju te načinu donošenja rješenja, kao i o najmu školskog prostora te svim ostalim aktualnim temama koje su u nadležnosti Virovitičko-podravske županije kao osnivača. (vpz.hr)

Foto:







Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.