ponedjeljak, 9. rujna 2024.

Župan Igor Andrović uputio je čestitku ovogodišnjim prvašićima i svim učenicima s područja VPŽ povodom početka školske godine

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Virovitičko-podravski župan Igor Andrović uputio je čestitku ovogodišnjim prvašićima, ali i svim učenicima na području naše županije.

- Dragi naši prvašići, dobro došli u školske klupe, vašoj novoj životnoj epizodi gdje ćete dobiti potrebna znanja koja će vas voditi kroz život. Tu ćete upoznati nove prijatelje, nove simpatije i ljubavi, steći nova znanja i vještine. Učite i obrazujte se, ali ako vam torba katkad bude teška, ako katkad i zadaća ne bude lagana, ostanite i nadalje djeca i ne zaboraviti se i igrati. Kroz sve to poštujte starije, roditelje, učitelje. Sretnu i uspješnu školsku godinu želim i ostalim učenicima na području naše županije, a uspješnu i sretnu novu školsku godinu želim i vašim roditeljima i učiteljima. Svi vi tvorite skladnu simbiozu bez koje nema budućnosti. Pozivam i vozače na pojačani oprez, jer će u prometu sudjelovati veliki broj učenika, posebno “prvašića“, a mnogima od njih to će biti prvo putovanje od kuće do škole – poručio je župan. (vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!