utorak, 17. rujna 2024.

Poznati detalji teške prometne nesreće u Novoj Bukovici

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer (ponedjeljak) se u Novoj Bukovice, kod mjesnog groblja, dogodila teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše i jedna teško ozlijeđena, o čemu se danas (utorak) očitovala Policijska uprava virovitičko-podravska. 

- Jučer, 16. rujna oko 12,56 sati, 53-godišnjakinja upravljala je vlastitim osobnim automobilom i kretala se unutar naselja Nove Bukovice. Dolaskom do oštrog zavoja u desno i ulaskom u istog nije brzinu kretanja vozila prilagodila osobinama i stanju ceste kojom prilikom je izlaskom iz navedenog zavoja izgubila nadzor nad upravljačem, gdje je u kočenju zahvatila bankinu te je došlo do zanošenja vozila i prelaska na suprotni prometni trak gdje je došlo do udara  u prednji dio osobnog automobila kojim je upravljala 64-godišnjakinja, nakon čega je došlo do odbacivanja i prevrtanja osobnog automobila na zelenu površinu. 

53-godišnjakinja zadobila je lake tjelesne ozljede, te je prevezena u Opću bolnicu Virovitica gdje će joj biti izuzeti uzorci, dok je 64-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede, bez reakcije na alkohol.

Na vozilima je nastala materijalna šteta.

U vremenu od 13,10 do 16,00 sati DC-2 bila je zatvorena te se je promet odvijao obilazno - izvijestila je danas Policijska uprava virovitičko-podravska. (PU virovitičko-podravska; Foto: čitatelj)
Foto:






Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.