ponedjeljak, 16. rujna 2024.

OPĆINA MIKLEUŠ: Potpisan ugovor za izvođenje radova projekta ''Rekonstrukcija sportske građevine-prostorija za presvlačenje i pripremu''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Načelnik Općine Mikleuš Robert Grabar i direktor tvrtke Gradnja  j.d.o.o. Željo Baltić, danas (ponedjeljak) su u prostorijama Općine Mikleuš potpisali ugovor o izvođenju radova projekta ''Rekonstrukcija sportske građevine - prostorija za presvlačenje i pripremu u Mikleušu''. 

Vrijednost ugovorenih radova izgradnje iznosi 53.397,50 eura s PDV-om. Ugovoreni rok za izvođenje radova iznosi 120 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao. Uslugu stručnog nadzora građenja obavljat će ovlašteni inženjer građevinarstva Željko Šaponja.

''Rekonstrukciju sportske građevine – prostorija za presvlačenje i pripremu'',   Općina Mikleuš prijavila  je na poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, prema Programu za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina, te su Odlukom o odabiru projekata Općini Mikleuš odobrena sredstva sufinanciranja do 34.600,00 eura, sukladno navedenoj Odluci potpisan je i Ugovor između Općine Mikleuš i MRRFEU.

Razliku sredstava od iznosa sufinanciranja od strane MRRFEU do cijele investicije,  sufinancirat će Općina Mikleuš iz proračuna. (adf; Općina Mikleuš)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.