ponedjeljak, 30. rujna 2024.

OPĆINA ČAĐAVICA: Pri kraju radovi na pješačkoj stazi u naselju Vraneševci

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Pri kraju su radovi na izgradnji pješačke staze u Vraneševcima, kojom će se mještani tog naselja u općini Čađavica lakše i sigurnije kretati naseljem.

Završetak radova smo obišli s načelnikom Općine Čađavica Mirkom Rončevićem.

- Pri kraju su radovi izgradnje prvih osamsto metara pješačke staze u Vraneševcima. Ostalo je još za odraditi nešto spojeva preko ceste za što smo zatražili od Županijske uprave za ceste odobrenje za pješačke prijelaze, ali i to će uskoro biti gotovo. Moram naglasiti da su i ovi, kao i radovi na izgradnji mjesnog domu koji je svečano otvoren u petak, gotovi prije roka. Ukupna vrijednost radova iznosi 81.637,50 eura, od čega je izrada projekta 3250 eura, usluga nadzora radova 4375 eura, a sami radovi 74.012, 50 eura. Od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU kroz Program za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina, projekt je sufinanciran sa 50.000 eura, dok je ostali dio sredstava osiguran kroz proračun Općine Čađavica. Izvođač radova bila je tvrtka RKSPERT-ING d.o.o. iz Slatine - rekao je načelnik Rončević. (Tekst: D. Fišli; Foto: D. Fišli)
Foto:



Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.