petak, 27. rujna 2024.

''Glasnici istine'' istrčali memorijalni maraton od Požege do Kamenske

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Članovi udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije ''Glasnici istine'', Pavo Tutenov, Robert Knapić i Ivana Novak, predstavljali su jučer (četvrtak) svoju udrugu na memorijalnom maratonu Požega-Kamenska.

Memorijalni maraton u duljini od 25 kilometara organiziran je u povodu  33. obljetnice sjećanja na prvu oslobodilačku vojnu akciju u Domovinskom ratu na području Požeštine, a dio je programa bio je komemorativni skup kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Kamenskoj.

''Glasnici istine'' stalni su sudionici ovoga memorijalnog maratona, koji se ove godine trčao po deseti put, a uz njih su sudjelovali i maratonci iz Osijeka kao i domaći trkači iz Požege predvođeni Marjanom Križanovićem, inicijatorom ovog maratona. (adf, pt; Foto: S. Blajda)
Foto:



Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.