ponedjeljak, 9. rujna 2024.

[FOTO] U Donjim Meljanima održan malonogometni turnir u sklopu programa proslave Dana grada Slatine

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U sklopu programa ovogodišnje proslave Dana grada Slatine, Nogometni klub Meljani i ove je godine organizirao revijalni malonogometni turnir na svom terenu u Donjim Meljanima.

Na turniru su snage odmjerile tri ekipe, NK Meljani, veterani Cabune i selekcija Grada Slatine. Prije početka odigravanja utakmica odana je počast svim poginulim hrvatskim braniteljima te preminulim članovima kluba Darku Prši i Nenadu Vujasinoviću minutom šutnje, nakon čega je kapetan domaće ekipe Alen Marović uručio prigodan poklon zamjeniku gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Slatine Iliji Nikoliću uputivši mu čestitke povodom Dana grada. 

Prvu su utakmicu odigrali selekcija Grada Slatine i veterani Cabune, a s 2:1 bolji su bili Slatinčani. U drugoj utakmici snage su odmjerili NK Meljani i veterani Cabune, pobijedili su Canunčani s 1:0. U srazu Meljana i selekcije Grada Slatine rezultat je bio neriješen 1:1, pa se pristupilo izvođenju penala u kojima su bili uspješniji igrači slatinske ekipa zahvaljujući odličnim obranama Miška Lorenca. Tako je prvo mjesto ovog revijalnog turnira zauzela ekipa Slatine za koju je igrao i Ilija Nikolić, drugi su bili veterani Cabune, a treći domaćini. Utakmice je sudio Zlatko Borovec. 

I za kraj valja pohvaliti izuzetno srdačno gostoprimstvo domaćina. (adf; Foto: D. Fišli)
Foto:































































































Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!