ponedjeljak, 2. rujna 2024.

[FOTO] Bezvremenska Neda Ukraden u Slatini održala koncert za pamćenje

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Posljednji u nizu koncerata povodom proslave Dana grada i obilježavanja 727. obljetnice prvog pisanog spomena imena Slatine, održana je u nedjelju na prepunom Trgu sv. Josipa bezvremenska Neda Ukraden. 

Atmosferu su uoči nastupa Nede Ukraden dobro zagrijali dečki iz virovitičke grupe Jeans, a samim Nedinim dolaskom na veliku binu uz gradski park ona je proključala. Ne pamti se kada je u Slatini održan jedan koncert pred toliko publike, kao da se cijela županija slila u taj mali, ali lijep grad. 

Jednostavno, slatinski središnji trg bio je premal za sve one koji su na koncert došli iz raznih dijelova Slavonije, i šire, pa je organizator, Slatinski informativni centar, doskočio i tome tako što je uživo prenosio koncert na velikom ekranu uz gradsku fontanu. Pokrovitelji ovog, kao i svih koncerata održanih povodom proslave Dana grada, bili su Grad Slatina i Turistička zajednice grada Slatine. 

Brojni obožavatelji svih uzrasta, od onih najmlađih do onih koji se Nedinih pjesama sjećaju iz mladih dana, pjevali su brojne njene hitove, a mi vam u fotogaleriji donosimo djelić atmosfere. (adf; Foto: D. Fišli)
Foto:




















































































































Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!