srijeda, 11. rujna 2024.

Četiri vozila Hitne pomoći jučer jurilo na prometnu nesreću u Koriji: Evo što se dogodilo

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer (utorak) oko 10:35 sati, od Virovitice do Korije odzvanjale su sirene hitne pomoći, policije i vatrogasaca, izazvavši zabrinutost među građanima. Naime, četiri vozila Hitne pomoći, policija i vatrogasci brzom intervencijom reagirale su na prometnu nesreću koja se dogodila u Koriji. Prema izvješću PU virovitičko-podravske, nesreću je prouzročio 23-godišnji vozač osobnog automobila prilikom neopreznog skretanja ulijevo, zbog čega je došlo do sudara s vozilom koje ga je pretjecalo.

– Do prometne nesreće je došlo jer se 23-godišnjak nije uvjerio da radnju skretanja u lijevo, na kolni prilaz, može započeti, bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U isto vrijeme radnju pretjecanja teretnog vozila, koje se kretalo iza osobnog automobila kojim je upravljao 23-godišnjak, vršio je 30-godišnjak koji je osobnim automobilom udario u središnji lijevi bočni dio vozila, oba osobna automobila su sletjela s kolnika i zaustavila svoju putanju u putnom kanalu – stoji u priopćenju. 

Četiri vozila Hitne pomoći prevezle su četiri osobe, koje su zadobile ozljede, na daljnje liječenje u Opću bolnicu Virovitica. Oba vozača su alkotestirana, no testovi nisu pokazali prisutnost alkohola. Zbog oštećenja na vozilima privremeno su oduzete registarske oznake. Protiv 23-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama. (icv.hr, PU virovitičko-podravska)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.