nedjelja, 15. rujna 2024.

3. NL SJEVER: Pitomači pripao kišni derbi na Vegeški, Slatina poražena od “Bumbara”, remi “Picoka”

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer (subota) su po kišnom i hladnom vremenu odigrane utakmice petog kola 3. nogometne lige Sjever.

Na terenu Sportskog centra Vegeška, pred više od 200 gledatelja, po izuzetno zahtjevnom terenu, u županijskom derbiju Pitomača je pobijedila Viroviticu 3:1.

Gosti su poveli zgodicima Eduarda Conte Barreta u 22. minuti, Benjamina Radinkovića u 36. i Luciana Kajzogaja u 69. minuti. Jedini domaći pogodak postigao je Marin Zdelar s bijele točke u posljednjim trenucima utakmice.

Slatina je poražena u Nedelišću od varaždinskog Varteksa 2:0. Zgoditke su postigli Matija Katanec u 17. i Matija Kanceljak u 80. minuti.

U Đurđevcu su Graničar i Dinamo iz Domašinca odigrali 0:0. Domaća momčad posljednjih dvadesetak minuta odigrala je s deset igrača, jer je zbog drugog žutog kartona teren morao napustiti Dominik Legradi.

U preostalim susretima, Međimurje je na svom travnjaku poraženo od Koprivnice s 3:1, Rudar je u Murskom Središću remizirao 1:1 s Poletom iz Svetog Martina na Muri, Graničar iz Kotoribe bio je bolji od Podravine na gostovanju u Ludbregu rezultatom 2:1, Garić i Dinamo iz Predavca odigrali su u Garešnici neriješeno (1:1), dok je najuvjerljivija u ovom kolu bila Bilogora ’91 koja je na svom travnjaku u Grubišnom Polju slavila kontra Nedelišća s 3:0. (icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.