četvrtak, 1. kolovoza 2024.

Zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Slatine Ilija Nikolić potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za provedbu edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Ministar demografije i useljeništva Ivan Šipić je u utorak predstavnicima jedinica lokalne samouprave svečano uručio ugovore o sufinanciranju provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od 1. do 4. razreda osnovne škole.

Svečanosti potpisivanja i dodjele ugovora održanoj u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu nazočio je i zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić te tom prigodom potpisao ugovor kojim je Gradu Slatini za navedeni projekt odobreno 23.000,00 eura.

Grad Slatina projekt je pripremio i prijavio u suradnji s Gradskom razvojnom agencijom Slatine na natječaj Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade koji se odnosi na sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole.

Podsjetimo, cilj projekta je organizirati edukativno kreativne aktivnosti kao što su STEM znanstvene zgode i Mali kemičari, zatim Dramski studio „Svijet mašte“ u sklopu kulturno-umjetničkih aktivnosti, dok će se u okviru sportskih aktivnosti organizirati Školica sporta – mali sportaši i Sportsko rekreativni program – rukomet.

Projektom je planirano kroz razdoblje od 10 mjeseci obuhvatiti 100 djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole. (Mihaela Feldi, Grad Slatina)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!