ponedjeljak, 5. kolovoza 2024.

Veterani NK Standarda iz Nove Šarovke pobjednici memorijalnog turnira u Miljevcima

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer (nedjelja) je u organizaciji Nogometnog kluba Mladost Miljevci u Miljevcima održan memorijalni turnir ''Matija Kortis'', u sjećanje na preminulog dugogodišnjeg člana Uprave kluba Matiju Kortisa. 

Na memorijalnom turniru, kojeg je otvorio predsjednik NK Mladost Miljevci Marijan Dorčak, natjecalo se tri ekipe, veterani NK Standard Nova Šarovka, te veterani i seniori NK Mladost Miljevci. 

Prvo mjesto osvojili su gosti iz Nove Šarovke, druga je bila ekipa miljevačkih seniora, a treći veterani NK Mladosti iz Miljevaca. Za najboljeg igrača izabran je Toni Demeter, za najboljeg golmana Zoran Dubrović, a najbolji strijelac je bio Perica Mijatović. 

Pehare ekipama i pojedinačne nagrade igračima uručio je predsjednik NK Mladost Miljevci Marijan Dorčak. (adf; Foto: NK Mladost Miljevci) 
Foto:
















Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!