ponedjeljak, 26. kolovoza 2024.

U POU Slatina predstavljen program 1. festivala domoljubnog filma ''Stjepan Mlakar''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Danas (ponedjeljak) je u Art dvorani Pučkog otvorenog učilištu Slatina predstavljen program 1. festivala domoljubnog filma ''Stjepan Mlakar'', koji će se u Slatini održati od 2. do 4. rujna u sklopu programa proslave Dana grada. 

Ovaj je festival posvećen Stjepanu Mlakaru, prvom poginulom hrvatskom branitelju na području današnje Virovitičko-podravske županije, ali i svima onima koji su dali svoje živote u stvaranju i obrani hrvatske samostalnosti.

Festival se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja i Grada Slatine, te uz potporu Pučkog otvorenog učilišta Slatina.

Program su danas predstavili članovi Udruge djece hrvatskih branitelja Virovitičko-podravske županije Dino Mataz i Mihael Puljić koji su i sami autori jednog od planiranih filmova, a koji će biti prikazan tijekom 1. festivala ''Stjepan Mlakar''. Uvodnu riječ o važnosti samog festivala dao je predsjednik Udruge djece hrvatskih branitelja Virovitičko-podravske županije Jurica Culej.

Na predstavljanju programa festivala, uz članove UDHB VPŽ, nazočila je i Stjepanova supruga, Dragica Mlakar te sinovi Robert i Renato. 

Raspored projekcija filmova na 1. festivalu domoljubnog filma ''Stjepan Mlakar'' pogledajte na priloženom plakatu. (adf, UDHB VPŽ; Foto: F. Fišli)
Foto:





Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!