utorak, 27. kolovoza 2024.

SLATINA: U provedenoj pretrazi obiteljske kuće policija pronašla i oduzela oko 822 grama osušene marihuane, plinski pištolj, opremu za indoor uzgoj marihuane i čokoladne kekse od marihuane

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

            Foto: PU virovitičko-podravska 
Dana 26. kolovoza policijski službenici kriminalističke policije Policijske uprave virovitičko-podravske su u suradnji sa službenim vodičem i službenim psom za detekciju droge, temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, proveli pretragu obiteljske kuće i drugih prostorija u Slatini kojima se koristi 45-godišnjak i 47-godišnjakinja.

U provedenoj pretrazi pronađeno je i oduzeto 8 čokoladnih keksa od marihuane, 8 osušenih stabljika zelene biljne materije nalik opojnoj drogi marihuani, težine oko 546 grama, te oko 276 grama suhog lišća zelene biljne materije nalik opojnoj drogi marihuani, 14 pakiranja ispunjenih sjemenkama cannabis sative i 14 praznih originalnih pakiranja u kojima su se nalazile sjemenke cannabis sative, jedan paketić težine oko 11 grama ispunjen praškastom bijelom tvari nalik na drogu amfetamin, digitalne vage, drobilice, opremu za uzgoj biljaka u zatvorenim prostorima (drveni spremnici), ventilatore, lampe, mjerače vremena, mjerače vlage, 2 posude sa zasađenim sjemenkama cannabis sative, kao i plinski pištolj i streljivo.

Oduzete tvari nalik na drogu marihuanu i amfetamin biti će dostavljene na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“.

Nakon provedenog vještačenja će zbog počinjenih kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv osumnjičenih Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici biti podneseno adekvatno pismeno, a zbog utvrđenog prekršaja po Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana slijedi podnošenje optužnog prijedloga Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Virovitici. (PU virovitičko-podravska)
Foto:



Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!