srijeda, 21. kolovoza 2024.

Prometna nesreće u Slatini: Traktor udario osobni automobil i odbacio ga u putni kanal

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Danas (srijeda) se je u slatinskoj Ulici Matije Gupca, nešto poslije 16 sati, dogodila prometna nesreća sa unesrećenom osobom.

Prema neslužbenim informacijama, do prometne nesreće je došlo tako što je vozačica Fiata slatinskih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Bakića, pretekla traktor sa prikolicom te pokušala izvršiti radnju skretanja udesno na most ispred kuće. U tom je trenutku traktor udario u desni bok Fiata i odbacio ga u putni kanal. 

Na mjesto događaja ubrzo su stigli vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Slatine koji su vozačicu izvukli iz prekrenutog vozila i predali je djelatnicima Hitne medicinske službe. 

Dok ovo javljamo, na dijelu prometnici u Ulici Matije Gupca, ispod kružnog toka ka naselju Bakić, promet se odvija uz regulaciju policije. 

Više o uzrocima ove prometne nesreće znati će se poslije provedenog očevida i službenog priopćenje policije. (adf; Foto: D. Fišli)
Foto:




Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!