subota, 31. kolovoza 2024.

PREMIJER ŽNL Jedina subotnja utakmica igra se u Virovitici, sudar vodećih momčadi u derbiju kola na Jelsinu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Županijski nogometni premijerligaši došli su do utakmica trećeg kola.

Prva utakmica igra se u subotu, 31. kolovoza u 17:00 sati na terenu Sportskog centra TVIN u Virovitici. Mlada momčad No Limit TVIN-a ugostit će Suhopolje, koje je prije sedam dana na svom terenu nakon više od godine dana nanijelo prvenstveni poraz ekipi Mladosti iz Čačinaca. Gosti su u ovoj utakmici favoriti, ali to ne znači da domaća ekipa neće nastojati doći do prve ovosezonske pobjede.

U nedjelju, 1. rujna u 17:00 sati igra se pet utakmica.

Na Jelsinu u Zdencima igraju domaća Sloga i Lukač 05. Obje momčadi do sada imaju maksimalan učinak. Obostrana im je želja doći do pobjede i u nedjeljnoj utakmici, zato gledatelji mogu očekivati zanimljivu utakmicu i napadačku igru.

Na stadionu Kurija u Kapela Dvoru Dinamo planira doći do tri nova boda s kojima bi ostao u vrhu tablice. U susret će puni optimizma ući i nogometaši Voćina pa se očekuje zanimljiva i neizvjesna utakmica.

Na klupu prvaka Mladosti u Čačincima, po prvi puta, sjest će novi trener Dinko Puljić. Mladost je uvijek favorit u svojoj “Rupi”, ali to ne mora puno značiti kada se igra susjedski derbi. Utakmice s Mikleušem uvijek su donosile dodatnu neizvjesnost.

U dvije utakmice igraju momčadi koje dosad nisu osvojile niti jedan bod. Dinamo je u Četekovcu domaćin ekipi Crnca, dok u Milanovcu igraju Sokol i Zrinski iz Nove Bukovice. U Četekovcu bi domaći nogometaši trebali biti bliže pobjedi, dok je u Milanovcu gostujuća momčad favorit.

Utakmica u Gornjem Bazju između Bratstva i Rezovca bit će odigrana naknadno, zbog gostovanja Rezovčana u tradicionalnoj prijateljskoj utakmici u Istri.

Na listi strijelaca vodeći je Stjepan Rajnović iz Lukača 05 s četiri, dok je drugi Matija Bubaš iz Sloge s tri pogotka. Njih dvojica mogli bi iti ključni akteri nedjeljnog derbija u Zdencima.

Po dva zgoditka postigli su Danijel Zebec i Antonio Babec iz Sloge, igrač Voćina Andrew De Souza Medeiros, Marin Čavić i Matej Rukavina iz Mladosti, Ivan Pilinger iz Rezovca, Dominik Sambol iz Dinama (KD) te igrač No Limit TVIN-a Leonnardo Alavanja. (icv.hr, mš, foto arhiva: D. Fišli)

Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!