subota, 24. kolovoza 2024.

Ne nasjedajte! Pojavila se zloupotreba naziva Nacionalni preventivni programi ranog otkrivanja raka debelog crijeva

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Zbog učestalih upita građana koji su nedavno bili kontaktirani od strane nepoznate tvrtke da dođu na prezentaciju i besplatne preglede vezane uz prevenciju raka debelog crijeva, iz Zavoda za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije napominju kako su jedine ovlaštene osobe i institucije kojima se možete obratiti na tu temu liječnici obiteljske medicine, patronažne sestre i Zavodi za javno zdravstvo koji sustavno rade na provođenju Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka debelog crijeva.

– Materijale za testiranje isključivo šaljemo poštom na vašu kućnu adresu ili ih možete osobno preuzeti u Zavodu za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko-podravske županije. Također, ističemo da korisnike Nacionalnog preventivnog programa isključivo telefonski kontaktiramo ako je test na krvarenje u stolici koji ste poslali ili osobno predali u Zavod za javno zdravstvo Sveti Rok VPŽ, dokazao prisutnost krvi u stolici, te Vam tom prigodom javljamo termin za kolonoskopski pregled koji se obavlja na Odjelu za endoskopiju Opće bolnice Virovitica - poručuju.

Sve informacije vezane za Nacionalne preventivne programe možete dobiti u županijskom Zavodu ili na telefonske brojeve 033/ 781- 440 ili 0800 303 – 033. (icv.hr, Zavod za javno zdravstvo “Sveti Rok” VPŽ)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!