petak, 2. kolovoza 2024.

Načelniku Općine Sopje Berislavu Androšu uručen ugovor za projekt ''Održavanje postojeće građevine - nerazvrstana cesta u Vaškoj ''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić, uz prisustvo potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića, u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu jučer (četvrtak) je uručio ugovore iz Programa za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina.

Na događaju je nazočio i načelnik Općine Sopje Berislav Androš kojemu je uručen ugovor za projekt ''Održavanje postojeće građevine - nerazvrstana cesta u Vaškoj'' u vrijednosti 45.000,00 eura s PDV-om. (adf; Foto: razvoj.gov.hr, ustupljena fotografija)

Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!