srijeda, 7. kolovoza 2024.

[FOTO] Pripremna utakmica: Slatina u gostima svladala novobukovački Zrinski sa 7:1

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Nakon što su proteklog vikenda odigrali dvije utakmice na turniru u Velikom Rastovcu, nogometaši Slatine već su ovu srijedu imali novi ispit, gostovali su kod Zrinskog u Novoj Bukovici.

Novopečeni trećeligaš NK Slatina na turniru u Velikom Rastovcu pobijedili su domaću ekipu Munje s 5.1, a u finalu izgubili od našičkog NAŠK-a s 1:0. 

U Novoj Bukovici Slatina je bolje otvorila utakmicu i već u osmoj minuti povela, da bi do kraja prvog poluvremena vodila s 4:0, a to je vodstvo moglo biti i veće jer je domaći golman Bošnjak skinuo jedanaesterce Walaseu i Kupresu. U drugom poluvremenu u igru domaćina ulazi Robert Šomođi i već na samom početku Zrinski preko njega stvara prigodu za gol, no lopta prolazi pored vratnice. U nastavku domaća igra biva sve ozbiljnija i skoro se ravnopravno nosi s opasnim gostima, a onda u 63. minuti Slatina ponovo poentira, a devet minuta kasnije rezultat je visokih 0:6. U 78. minuti spomenuti Šomođi zabija gol za Zrinski, a sedam minuta kasnije Kujavić stavlja točku na ''i''. NK Zrinski Nova Bukovica-NK Slatina 1:7. Golove za Slatinu su postigli Walese 3, Traore 2, Petrinjak 1 i Kujević 1, a za Zrinski je zabio Šomođi. 

- Naša ekipa je nešto kasnije počela s pripremana i do sada se radilo prvenstveno na fizičkoj spremi. U naše redove došla su tri igrača iz Brazila i jedan Francuz, a uskoro bi nam trebalo doći još tri igrača iz Europske unije koji bi mogli odraditi cijelu sezonu koja je pred nama. Prvenstvo počinje već 17. kolovoza i mislim da ćemo ovih dana intenzivirati treninge, a imamo i još neke pripremne utakmice, te se nadam da će se sve to do prve ovosezonske službene utakmice posložiti kako treba - rekao je predsjednik NK Slatine Miran Janečić. 

Prvi trener NK Slatine Nikica Hat bio je zadovoljan igrom svojih igrača. 

- Iza nas su dosta teški treninzi, a protekli smo vikend odigrali dvije utakmice tako da su dečkima noge na ovoj utakmici bile ''teške''. Zadovoljan sam prikazanim, pogotovo strancima koji su se dobro uklopili u momčad. Uskoro će nam doći još tri igrača, stranca pa ćemo i njih uključiti u pripreme i nadam se da će se dobro uklopiti u našu igru. Do sada smo radili na fizičkoj pripremi koju je vodio pomoćni trener Vladimir Borbaš, a predstoji nam tehnički dio i rad s loptom, no sve ćemo to još morati dotjerivati i u nekoliko prvih prvenstvenih utakmica. Naravno i domaći dečki su odigrali ovu utakmicu korektno, ali to se i od njih očekuje - rekao je trener NK Slatine Nikica Hat. 

- U igru sam ušao u drugom poluvremenu jer me još zateže zadnja loža, a neki igrači su nam bili odsutni. Rezultat je takav kakav je, uostalom igrali smo s višerangiranim protivnikom - rekao je Robert Šomođi, uz vratara Bošnjaka ponajbolji u redovima Zrinskog u ovoj utakmici. 

Utakmicu NK Zrinski-NK Slatina vrlo dobro je odsudio Vlado Lukac. Igrač utakmice Walese. (adf; Foto: D. Fišli)
Foto:







































































































































Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!