ponedjeljak, 12. kolovoza 2024.

[FOTO] ''Kartonijada'' u čačinačkoj ''Rupi'': Slatina pobijedila Mladost 2:1

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer (nedjelja) je čačinačka Mladost u posljednjoj provjeri pred novu sezonu ugostila Slatinu. 

Utakmica igrana po vrućini i sparini vrlo je nervozno započela s obije strane, te s podosta prekršaja koje je sudac Ličinić morao sankcionirat s kartonima. U 27 minuti Čačinčani ostaju bez Stipe Čavića zbog crvenog kartona što Slatinčani kažnjavaju u 39 minuti iz kaznenog udarca, izvođač je bio stranac u slatinskim redovima Traore, a rezultat se nije mijenjao do odlaska na odmor. Drugo poluvrijeme bilo je nešto sadržajnije od prvog. Iako s igračem manje, Mladostaši su stvorili nekoliko dobrih prigoda, ali odličan vratar Lukaček je ostavio svoju mrežu netaknutom. Tako je bilo sve do 61 minute kada Ličinić svira jedanaesterac za Mladost, a siguran s bijele točke bio je Marin Čavić. Odličan prolaz Potočkog po lijevoj strani i pravovremeno upošljavanje Traorea u šesnaestercu dovodi Slatinu u 73 minuti u vodstvo od 2:1. U 84 minuti i Slatina ostaje bez igrača, crveni karton je dobio Piskać (drugi žuti), a samo tri minute kasnije i Dražen Duspara dobiva drugi žuti i mora napustiti teren. Rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao, NK Mladost Čačinci 1, NK Slatina 2. 

Ono što je obilježilo ovu utakmicu su kartoni. Naime, sudac Ličinić pokazao je 9 žutih i tri crvena kartona. Igrač utakmice Traore (dva postignuta gola). (adf; Foto: D. Fišli)
Foto:























































































































Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!