srijeda, 14. kolovoza 2024.

Dvojac uhvaćen na djelu: Oduzeto im 245 kilograma duhana

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Policijska uprava vukovarsko-srijemska uspješno je dovršila kriminalističko istraživanje nad troje osumnjičenih zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene trgovine. U središtu istrage našli su se 25-godišnjakinja i 47-godišnjak iz Virovitice, te 56-godišnjak iz Mirkovaca, koji su zatečeni u neovlaštenoj trgovini duhanom.

Naime, 9. kolovoza, oko 20 sati, policijski službenici u Mirkovcima su uhvatili osumnjičene na djelu. Nakon njihovog uhićenja, temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, izvršene su pretrage automobila koji koristi dvojac iz Virovitice, kao i doma 56-godišnjaka iz Mirkovaca.

Tijekom pretrage automobila pronađeno je 25 PVC vreća s ukupno 245 kilograma sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske. Daljnjim istraživanjem otkriveno je da su Virovitičani u više navrata preprodavali duhan 56-godišnjaku iz Mirkovaca.

Protiv troje osumnjičenih podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. (icv.hr, PU vukovarsko-srijemska)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!