četvrtak, 11. srpnja 2024.

VOZAČI OPREZ! Postavljene nove kamere za nadzor brzine u Virovitičko-podravskoj županiji

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Na području Virovitičko-podravske županije postavljene su četiri nove kamere za nadzor brzine. Lokacije na kojima su postavljene su: Virovitica (Matije Gupca), Pepelane, Bačevac i Crnac. Prema neslužbenim informacijama, neke od ovih kamera su već u funkciji, dok su na drugim lokacijama postavljena samo kućišta.

Mnogi vozači već su primijetili nove kamere, ali zasad nije službeno potvrđeno koje su kamere operativne, a koje su samo kućišta. Ipak, vozači bi trebali biti oprezni i pridržavati se ograničenja brzine kako bi izbjegli moguće kazne.

Postavljanje kamera ima za cilj povećanje sigurnosti na cestama te smanjenje broja prometnih nesreća uzrokovanih prebrzom vožnjom. Vozačima se preporučuje da uvijek voze prema propisima i tako doprinesu sigurnosti svih sudionika u prometu. (icv.hr, žđl, Foto: B. Sokele, čitatelj)

Foto:








Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!