četvrtak, 4. srpnja 2024.

TRANSFER ZONA: Marin Zdelar prvo ovoljetno pojačanje trećeligaša Virovitice

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Prošlog ljeta Marin Zdelar potpisao je pristupnicu za Viroviticu. Naknadno se odlučio za puno unosniju ponudu Sloga iz Zdenaca te je umjesto u 3. ligi Sjever igrao u 4. ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Ovog ljeta odlični Zdelar, koji je u svojoj dosadašnjoj nogometnoj karijeri igrao za Slatinu, Kozice, Munju iz Velikog Rastovca, Crnac, Zrinski iz Nove Bukovice, orahovački Papuk i Slogu iz Zdenaca, odlučio se konačno okušati u narančasto – crnom dresu Virovitice.

Protekle se zone u četvrtoligaškom društvu u 24 utakmice postigao je deset pogodaka.

- Ovog puta smo sve dogovorili i očekujem da ću ponovno uspješno zaigrati na trećeligaškim terenima - izjavio je Marin Zdelar, inače student četvrte godine Kineziološkog fakulteta u Osijeku, koji iza sebe ima i trogodišnje iskustvo igranja u 3. nogometnoj ligi Sjever za orahovački Papuk.

Zadovoljni su bili i vodeći ljudi NK Virovitice trener Krešimir Crvenka i član uprave zadužen za igrače Miroslav Čor. 

- Idućih nekoliko dana očekujemo, da ćemo s još nekoliko kvalitetnih  igrača zaključiti igračku križaljku za novu sezonu - zaključio je Miroslav Čor. (icv.hr, mš)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!