subota, 13. srpnja 2024.

Održana 18. sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U Maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije, uz predsjedanje virovitičko-podravskog župana Igora Androvića, održana je 18. sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije.

Na temelju predloženog dnevnog reda, na sjednici su se razmatrale zaprimljene prijave na Javni poziv za dodjelu sredstava za unaprjeđenje kvalitete smještajne ponude na destinaciji Slavonija i Podravina te je donesena Odluka o dodjeli bespovratnih novčanih sredstava temeljem prijava na isti.

Temeljem Odluke odobreni su iznosi potpore za 23 podnositelja prijave/projekta, a sveukupni iznos potpore jest 96.699,99 eura. Dodatno, na sjednici su iznesene informacije o do sada provedenim te aktualnim aktivnostima, a posebno je istaknuta pohvalna suradnja s turističkim zajednicama na području Virovitičko-podravske županije.

Odluku o dodjeli bespovratnih novčanih sredstava temeljem Javnog poziva za dodjelu sredstava za unaprjeđenje kvalitete smještajne ponude na destinaciji Slavonija i Podravina pogledajte OVDJE. (vpz.hr, Foto: A. Zeko)
Foto:










Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!