nedjelja, 7. srpnja 2024.

[FOTO] U Slatini službeno otvoren nogometni kamp Real Madrida

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Danas (nedjelja) je na Stadionu Antuna Tone Butorca službeno započeo s radom kamp Real Madrida u kojemu će sudjelovati više od 150 djece. 

Svečanom otvaranju nazočili su i s nekoliko se prigodnih riječi dobrodošlice nazočnim polaznicima i njihovim roditeljima, bakama, djedovima... su se obratili zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Slatine Ilija Nikolić i predsjednik NK Slatine Miran Janečić, te u ime suradnika agencije Be free football Zlatka Marića pod čijom se organizacijom odvija i ovaj kamp obratio se Tomislav Filipović iz Vinkovaca, kao i treneri Reala Francisco Cabezasa i Maria Bores.

Uz trenere pristigle iz Španjolske, kamp će do 11. srpnja voditi i domaći treneri Škole nogometa Slatina Mark Kristian Milaščević, Damir Bogati, Matija Bubaš i Dalibor Čipčija. 

Informacije o kampu možete saznati na OVDJE. (adf; Foto: D. Fišli)
Foto:



















































Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!