petak, 14. lipnja 2024.

Učenici OŠ Davorin Trstenjak Čađavica natjecali se u starim sportovima

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U sklopu obilježavanja Dana škole i 210 godina školstva u Čađavici, jučer (četvrtak) su učenici razredne nastave Osnovne škole Davorin Trstenjak Čađavica sudjelovali u natjecanju u starim sportovima.

Natjecanje je organizirano u suradnji sa Udrugom sportske rekreacije Sport za sve - Podravac Sopje, a igre su osmislile i provele predsjednica i potpredsjednica udruge, Božica Šantak i Petra Marković. Pošto je bio kišni dan, igre su umjesto u dvorištu škole održane u sportskoj dvorani, a učenici su se natjecali u gađanju kozine, utrci s jajima u žlici, skakanju u vreći, bacanju karika...

Uz zahvalu na sudjelovanju i čestitke na ostvarenim rezultatima, medalje je najuspješnijim učenicima uručila ravnateljica Ksenija Žunec. (adf; OŠ Davorin Trstenjak Čađavica)
Foto:


















Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!