nedjelja, 30. lipnja 2024.

''Petrovo 2024.'': Općina Čađavica svojim žiteljima poklonila dva koncerta, nastupile Ličke drvosječe i Gazde

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Povodom proslave Dana općine Čađavica i blagdana sv. Petra, sinoć (subota) su na igralištu Osnovne škole Davorin Trstenjak svoje koncerte održali Ličke drvosječe i Gazde. 

- Ove godine je u povodu Dana općine i blagdana sv. Petra, Općina Čađavica odlučila svojim žiteljima darovati dva koncerta. U 19.00 sati nastupile su Ličke drvosječe, a u 21.30 sati Gazde. Ulaz za oba koncerta bio je besplatan. U nedjelju se nastavlja program proslave Petrova već tradicionalnom izložbom hladnokrvnih konja i zaprega na nogometnom igralištu, te natjecanjem u lovnom streljaštvu i defileom motorista Moto kluba ''Zvjeri'', a u večernjim satima će na školskom igralištu biti održana radionica Dječjeg vrtića ''Lipa'' i kino projekcija filma ''Kung fu panda'' - rekao je načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević. 

Kako je bilo na koncertu Ličkih drvosječa i Gazdi u Čađavici pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo. (adf; Foto: D. Fišli)
Foto:




















































































Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!