utorak, 11. lipnja 2024.

Općini Sopje odobreno 45 tisuća eura za projekt ''Održavanja nerazvrstane ceste u Vaškoj u Ulici braće Radić''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Općini Sopje odobreno je 45.000,00 eura sufinanciranja putem natječaja za područja zastupljena nacionalnim manjinama, odnosno za projekt ''Održavanja nerazvrstane ceste u Vaškoj u Ulici braće Radić''. 

Projekt uključuje pripremne i zemljane radove, kolničku konstrukciju, te završne radove. Ukupna vrijednost projekta je gotovo 83.000,00 eura, što znači da je sufinanciranje ministarstva veće od 50 %.

- Uskoro ćemo pokrenuti postupak nabave za ovaj projekt koji je uvršten u proračun Općine Sopje, te se nadam vrlo brzo krenuti s radovima. Ovu cestu ćemo odraditi u dvije faze, jer nam je financijski ipak prezahtjevno odjednom realizirati cijelu dužinu ceste. Obzirom da tom rutom godinama prolaze teški strojevi i vozila došlo je većih oštećenja pa smo već neko vrijeme razmišljali o ovome projektu. Drago mi je da počinjemo i s time u realizaciju, a ovaj tjedan bi trebali otvoriti još jedno novo gradilište na području općine - izjavio je načelnik Androš. (adf)

Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!