utorak, 25. lipnja 2024.

OPĆINA MIKLEUŠ: Potpisan ugovor o koncesiji za obavljanje dimnjačarskih poslova na području općine

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Općina Mikleuš provela je postupak davanja koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti obavljanje dimnjačarskih poslova, sukladno odredbama Zakona o koncesijama te odluci o obavljanju dimnjačarskih poslova na području općine Mikleuš.

Općinsko vijeće Općine Mikleuš donijelo je dana 16. svibnja 2024. godine odluku o davanju koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti dimnjačarskih poslova na području općine Mikleuš trgovačkom društvu Ždrebac d.o.o. iz Slatine, na određeno vrijeme od 5 godina od dana sklapanja ugovora o koncesiji.

Temeljem odluke Općinskog vijeća Općine Mikleuš, načelnik Općine Mikleuš Robert Grabar i Danijel Kokorić, vlasnik tvrtke Ždrebac d.o.o., iz Slatine, danas (utorak) su u prostoru Općine potpisali ugovor o koncesiji za obavljanje dimnjačarskih poslova na području općine Mikleuš. 

Prije početka sezone grijanja mještani općine Mikleuš biti će obaviješteni o načinima korištenja dimnjačarskih usluga kako bi svoje dimnjake i peći pripremili za sigurno korištenje. (adf; Općina Mikleuš)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!