četvrtak, 20. lipnja 2024.

Općina Čađavica nastavlja stimulirati rad liječnica koje rade u čađavačkoj ambulanti

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Nastavno na Odluku Općinskog vijeća Općine Čađavica, a vezano za davanje poticajne nagrade liječniku opće i dentalne medicine u općini Čađavica, općinski načelnik Mirko Rončević je potpisao ugovor o međusobnim pravima i obvezama s Majom Rešetar, dr. med. i Teom Nuk, dr.med.dent., obje liječnice u ambulanti u Čađavici. 

- Svjesni smo nedostatka liječnika i problema koje taj nedostatak donosi onima kojima je to najpotrebitije te se Općina Čađavica odlučila isplatiti svakoj liječnici jednokratni iznos od 1.500,00 eura neto kao stimulativnu mjeru rada i ostanka u ovoj ruralnoj sredini. Napominjemo da je ovo samo još jedna mjera u nizu koju provodi Općina Čađavica, a vezana za zdravstvenu skrb svojim mještana. Podsjetimo se da Općina u suradnji s Domom zdravlja Virovitičko-podravske županije sufinancira naknadu liječniku specijalistu oftalmologije i urologije, a do svibnja ove godine sufinancirala je i rad Hitne medicinske pomoći. Stupanjem na snagu Odluke o donošenju mreže hitne medicine i sanitetskog prijevoza, prestala je obveza sufinanciranja rada dijela timova hitne medicinske pomoći od strane JLS pa tako i od Općine Čađavica - rekao je načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević. (adf; Općina Čađavica)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!