petak, 14. lipnja 2024.

HZZ financira troškove liječničkih pregleda za učenike koji se ove godine upisuju u 1. razred IOŠ-a Slatina za deficitarnih zanimanja

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Virovitica ove će godine snositi troškove liječničkih pregleda za učenike koji se ove godine upisuju u 1. razred Industrijsko-obrtničke škole Slatina za ova deficitarna zanimanja:

- Vodoinstalater 
- Stolar
- Elektroinstalater
- Kuhar
- Konobar

Tim povodom obavještavaju se budući učenici da se liječnički pregledi moraju obaviti isključivo u Medicini rada i sporta pri Domu zdravlja Virovitičko-podravske županije u Virovitici (kod doktora Dražena Ciglara) s kojim HZZ PU Virovitica ima potpisan okvirni sporazum o nabavi usluga liječničkih pregleda.

Svi zainteresirani roditelji i učenici neka se jave u Hrvatski zavod za zapošljavanje u Virovitici, Slatini i Orahovici, a ostale informacije mogu se dobiti i na brojeve telefona 638-316 ili 638-307. (adf, IOŠ Slatina; Foto ilustracija: D. Fišli)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!