nedjelja, 16. lipnja 2024.

''Hrvatska se voli i kad gubi i kad vodi'', poruka je navijača koji su u Slatini jučerašnju utakmicu pratili na središnjem gradskom trgu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučerašnja utakmica između Hrvatske i Španjolske pratila se i na velikom ekranu na slatinskom Trgu sv. Josipa uz gradsku fontanu. 

Već sat prije početka utakmice skoro su sve stolice na terasama ugostiteljskih objekata slatinskog Poslovnog centra bile zauzete, a petnaestak minuta uoči početka sva su mjesta bila zauzeta, pa su novopridošli ''kockasti'' navijači svoje sjedeće mjesto morali potražit na stepenicama uz gradsku fontanu. 

Svi znamo kako je ta utakmica nažalost završila za naše Vatrene, no optimizam nakon utakmice i vjera da će naši nogometaši proći grupu na Europskom prvenstvu 2024. kod slatinskih navijača nije splasnuo. 

- Hrvatska se voli i kad gubi i kad vodi! Nema predaje! - poruka je slatinskih navijača. 

I naredne utakmice naše repke, Slatinčanke i Slatinčani moći će pratiti na velikom ekranu uz gradsku fontanu, koje za njih organizira Slatinski informativni centar i Grad Slatina. (adf; foto: D. Fišli)
Foto:


























Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!