srijeda, 29. svibnja 2024.

Učenici i učitelji Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina proveli aktivnost ''Biciklijada i šetnja''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Danas (srijeda) su učenici i učitelji Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina realizirali aktivnost planiranu školskim kurikulumom "Biciklijada i šetnja".

- Aktivnost je trebala biti odrađena u okviru obilježavanja Dana škole, ali nam tada vrijeme nije bilo naklonjeno. Danas su zahvaljujući lijepom vremenu svi učenici razredne i predmetne nastave, kao i posebnih odjela, njih 400, šetali su do Potočanskog rekreacijskog centra gdje su zajedno sa svoji učiteljima, a u organizaciji nastavnika Borivoja Kocića igrali graničara i odbojku na pijesku. Pedeset i šest učenika predmetne nastave su pod vodstvom nastavnice Tomislave Medvedović vozili bicikle do Pustare Višnjica. Na putu su se odmorili u dvorištu naše Područne škole Gornji Miholjac gdje su ih učenici i učiteljice dočekali finom okrijepom. Svrha aktivnosti bila je da se učenici na svježem zraku druže sa svojim vršnjacima bez mobitela u rukama. Bavili su se tjelesnim aktivnostima koje su ih veselile uz želju da imaju više ovakvih aktivnih dana. Učitelji su već danas u razgovoru s učenicima odlučili u školskom kurikulumu za iduću školsku godinu uvrstiti nove projekate s tjelesnim  aktivnostima. Zahvaljujem se policijskim službenicima Policijske postaje Slatina i slatinskom Crvenom križu na pratnji naših učenika, kako bi se osjećali sigurno - rekla je ravnateljica OŠ Eugena Kumičića Božica Majhen. (adf; Foto: D. Fišli, OŠ E. Kumičića) 
Foto:




















































Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!