četvrtak, 11. travnja 2024.

Udruga ratnih veterana Hrvatski domobran Slatina održala redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Danas (četvrtak) je u jednom slatinskom restoranu Udruga ratnih veterana Hrvatski domobran Slatina održala svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu. 

Nakon hrvatske himne u izvedbi Dražena Nemeta na trubi i odavanja počasti prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu i svim poginulim, preminulim i nestalim hrvatskim vojnicima Domovinskog i 2. svjetskog rata, te preminulim članovima udruge, nazočne članove i uvažene goste pozdravio je predsjednik Hrvatskog domobrana Ivan Levar.

Poslije izbora radnog predsjedništva, predsjednik Ivan Levar je podnesao je izvješće o radu udruge za protekli period, a financijsko izvješće za isti je podnesao rizničar udruge Danko Patajac. Plan rada za naredni period također je članovima predstavio predsjednik Levar, a financijski plan rizničar Patajac. Sva izvješća su usvojena od strane nazočih članova. 

Gosti, predsjednici i predstavnici prijateljskih udruge su pohvalili rad Udruge ratnih veterana Hrvatski domobran Slatina te predsjedniku i članovima zaželjeli puno uspjeha u daljnjem djelovanju. (adf; Foto: D. Fišli)

Foto:











Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!