nedjelja, 21. travnja 2024.

Odgajateljice iz DV Zeko Slatina sudjelovale na Danima predškolskog odgoja 2024.

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U organizaciji Dječjeg vrtića Cvrčak iz Čakovca i Učiteljskog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu, 18. i 19. travnja 2024. godine održan je Međužupanijski stručni skup Dani predškolskog odgoja "Zajedno rastemo za održivu budućnost" na kojem su aktivno sudjelovale i odgojiteljice iz slatinskog Dječjeg vrtića Zeko iz Slatine Tamara Dorić, Helena Hegediš, Danka Gojić Kajzer, Gordana Rakocija, Manuela Sejkora i Kristina Šokac.

Prvog dana skupa svoja izlaganja imale su odgojiteljice Tamara Dorić i Danka Gojić Kajzer s temom ''Zakrpimo prirodu'' te Helena Hegediš i Kristina Šokac s temom ''Osviještenost održivog razvoja u Dječjem vrtiću Zeko''. 

Drugog dana skupa izlaganje s temom ''Stazama mog grada'' imale su odgojiteljice Gordana Rakocija i Manuela Sejkora. 

Dani predškolskog odgoja održavaju se već više od 30 godina na području Međimurske županije gdje se okupljaju odgojitelji, učitelji, stručni suradnici, ravnatelji odgojno-obrazovnih ustanova, dionici javnih obrazovnih politika i znanstvenici kako bi sudjelovanjem dali doprinos promišljanju kvalitete života u ranom djetinjstvu.

- Ovogodišnji naziv Dana predškolskog odgoja ''Zajedno rastemo za održivu budućnost'' podrazumijeva da samo kvalitetnom suradnjom i doprinosom svih sustručnjaka rani i predškolski odgoj može težiti tendenciji promjene. Rano djetinjstvo je formativno razdoblje tijekom kojeg se oblikuju stavovi, vrijednosti i ponašanja, što ga čini pogodnim vremenom za usađivanje dubokog razumijevanja održivosti - rekli su iz DV Zeko Slatina.  (hh, adf; Foto: hh, kš, ms, gr, dgk, td)
Foto:







Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!