srijeda, 6. ožujka 2024.

Zbog velikog interesa, NK Slatina otvara prijave za još jedan kamp Real Madrida

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Nogometni klub Slatina u suradnji sa Be Free Footbal, Real Madrid Foundatıon dovodı broj jedan klub na svıjetu i svoju nogometnu metodologiju u Slatinu. 

Poradi velikog interesa za prvi kamp koji će biti od 7. do 11. srpnja, Nogometni klub Slatina odlučio je otvoriti prijave za još jedan kamp koji će biti 1. do 5. srpnja. 

Po riječima koordinatora za održavanja kampova, trenera u Školi nogometa NK Slatine Dalibora Čipčije, i ovaj kamp je već popunjen oko 45%. 

- Nas u NK Slatini kontaktirao je Tomislav Filipović iz Vinkovaca te spojio sa Zlatkom Marićem,  predstavnikom Real Madrida za taj dio, i od toga momenta naša suradnja je započela. Prvi kamp je popunjen 100% , pa smo odlučili otvoriti novi kamp zbog velikog interesa iz raznih krajeva Hrvatske. Prijave su otvorene, a drugi kamp, iako je vremenski prije prvoga, održavati od će se od 1. do 5. srpnja. Molim sve zainteresirane da se jave na vrijeme, jer i ovaj kamp je već sada popunjen 45% - rekao je Dalibor Čipčija. 

Na kampu mogu sudjelovati igrači od 6 do 17 godina, kotizacija po igraču iznosi 250 eura, plativo u tri rate. Uplate se mogu izvršiti na žiro račun NK Slatina IBAN HR9124120091120006847. U cijenu kampa uključeni su treninzi sa službenim trenerima Real Madrida 1,45 min x 5 dana. Svaki sudionik kampa dobit će dres, majicu, gaćice s obilježjima Real Madrida te na koncu i službenu diplomu Real Madrida. Sve informacije mogu se dobiti na broj mobitela 091 605 0800 (Dalibor Čipčija). 

Prijave su ograničene, a više informacija o načinu sudjelovanja potražite OVDJE. (adf; Foto: rmfcampsusa.com)

Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩