četvrtak, 28. ožujka 2024.

Vatrogasna zajednica grada Slatine održala svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Sinoć (srijeda) je u prostoru vatrogasnog doma Dobrovoljnog društva Slatina održana redovna godišnja izvještajna skupština Vatrogasne zajednice grada Slatine.
Na skupštini su nazočili predstavnici dobrovoljnih vatrogasnih društva Slatina, Bakić, Sladojevci, Kozice, Donji Meljani, Golenić, Sladojevački Lug te Javne vatrogasne postrojbe grada Slatine, koji čine VZG Slatine. 

Na početku je sve nazočne pozdravio predsjednik zajednice Branko Beložević i zahvalio im se na odazivu, nakon čega su intonirane državna i vatrogasna himna, te odavana počast minutom tišine svim poginulim i umrlim vatrogascima, kao i hrvatskim braniteljima. 

Uslijedio je izbor radnog predsjedništva, te podnošenje izvještaja o radu za 2023. godinu, kao i financijsko izvješće za isti period, a iznio ih je predsjednik Belošević. Izvješće Verifikacijske komisije i Nadzornog odbora podnesao je Josip Bićanić. Sva izvješća su jednoglasno usvojena. 

Što se tiče plana rada i financijskog plana za tekuću godinu, Belošević je objasnio da su oni usvojeni po zakonu o udrugama na skupštini zajednice održanoj u prosincu 2023. godine. 

Po završetku službenog dijela skupštine, nazočnima su se obratili zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Slatine Ilija Nikolić i predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Tomo Tomić. Obojica su pohvalila dosadašnji radu zajednice naglasivši kako će u svom daljnjem radu imati njihovu podršku, te su svim nazočnim uputili čestitku za nadolazeći blagdan Uskrs. 

Prigodu za čestitanje Uskrsa svim vatrogaskinjama i vatrogascima iskoristio je i predsjednik zajednice Branko Belošević. (adf; Foto: D. Fišli)
Foto:














Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!