srijeda, 13. ožujka 2024.

Početak provedbe usluge osobne asistencije u Udruzi Vretenac

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Dana 19. prosinca 2023. godine Udruga osoba s intelektualnim teškoćama ''Vretenac'' Slatina potpisala je ugovor o pružanju usluga osobne asistencije s Ministarstvom rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike predvođenim ministrom Marinom Piletićem. 

- Ponosni smo na našu udrugu, naše zaposlenike i korisnike što smo uspjeli implementirati ovu važnu socijalnu uslugu koja će osigurati pomoć i podršku osobama s invaliditetom u aktivnostima koje ne mogu izvoditi sami radi vrste i stupnja invaliditeta, a koje su im svakodnevno potrebne u kući i izvan kuće, te pomoć i podrška u komunikaciji i primanju informacija. Istim smo omogućili zapošljavanje novih osoba, čime smo rad udruge ''Vretenac'' podigli na novu razinu, omogućili smo joj daljnji rast i razvoj, a našim korisnicima uslugu koju će imati konstantno. Također, pozdravljamo sve naše novozaposlene asistente te se veselimo svim budućim, s obzirom da je usluga tek zaživjela - istaknuli su iz UOSIT ''Vretenac'' Slatina. (adf; UOSIT ''Vretenac'' Slatina)

Foto:




Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!